keskiviikko 22. toukokuuta 2013

ruokapäiväkirja 20.5-6.6

NEMI

n. 1300g / pv

         AAMU                               PÄIVÄ              ILTA                                       


MA   kalkkunan kaulat n.750g   naudan rustot    naudanmaha 400g

                                                  n.150-250g

TI     sama                                                            sika-ateria 250g+p-n.rasval. 250g
                                                                             +broilerinmaksa n.150g


KE   sama                                                            sama

TO   sama                                                            lohta 500g

PE   possunrustot 750g                                       murren juniori+plus 500g

LA   possun selkäranka           raej.+5munaa     murren lammas 500g

SU   ----------------------------       naudan etuselkä luulla       -------------------------------  



LILOU

n. 900-1000g / pv


MA   kalkkunan kaulat n.750g  naudan rustot   naudanmaha 400g
                                                  n.150-250g

TI     sama                                                          sika-ateria 250g+p-n.rasval. 250g
                                                                           +broilerinmaksa n.150g

KE   sama                                                          sama

TO   sama                                                          lohta 500g

PE   possunrustot 750g                                     murren juniori+plus 500g

LA   possun selkäranka          raej.+4munaa    murren lammas 500g

SU   ----------------------------      naudan etuselkä luulla      -------------------------------



Iltapala: ma: 1tl C-garlic, 1tl pellavansiemenet, 1tl molkosan, 1tl kalanmaksaöljy
              ti&ke: 1tl C-garlic, 2tl kookosöljy
              pe&la: 1tl Islamer, 1tl pellavansiemenet, 1tl molkosan, 1tl kalanmaksaöljy
              Nemille nivel aine 1tl joka päivä




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti